ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında Rus tatilci 28 yaşındaki Yuliya Shchepina yaşamını yitirdi.

Payallar Mahallesi'ndeki kaza, saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Eğlence mekanından çıkan Rus turistler İrina Faminyka ve Yuliya Shchepina, 07 MA 018 plakalı otomobille kaldıkları otele gitmek için hareket etti. İrina Faminyka'nın kullandığı otomobil, önünde seyreden 43 yaşındaki Sesin E. yönetimindeki 07 NV 216 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, sürücü İrina Faminyka hafif yaralanırken, arkadaşı Yuliya Shchepina araçta sıkıştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan İrina Faminyka, ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Sıkıştığı araçta yaşamını yitirdiği belirlenen Yuliya Shchepina'nın cesedi ise itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu çıkarıldı. Rus turistin cesedi, incelemenin ardından Alanya Belediye Mezarlığı morguna götürüldü.
Kazadan sonra ifadesine başvurulan otobüs şoförü Sesin E. serbest bırakılırken, İrina Faminyka ise tedavisinden sonra gözaltına alındı.