Safari Cip Uçuruma Yuvarlandı: 3'ü Türk, 11 Yaralı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 3'ü Türk 11 kişinin bulunduğu safari turundaki cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ve 10 yolcu yaralandı.Alanya'ya...

Safari Cip Uçuruma Yuvarlandı: 3'ü Türk, 11 Yaralı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 3'ü Türk 11 kişinin bulunduğu safari turundaki cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ve 10 yolcu yaralandı.
Alanya'ya bağlı Bağdemağacı Mahallesi'ndeki kaza, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Konvoy halinde ciplerle safariye çıkan ve adları ile milliyetleri henüz açıklanmayan 10 turist ile tatilcinin bulunduğu 07 NJ 149 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 150 metreden uçuruma yuvarlandı.
Ağaçlık alana savrulan cipte şoförle birlikte 3'ü Türk 10 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. Bir turist ise yüzüne aldığı darbe sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edilirken, yaklaşık 2 saat süren kurtarma çalışmaları sonucu, yaralılar düştükleri yerden çıkartılarak çeşitli hastanelere gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.