Şehit Binbaşı toprağa verildi

Tunceli'de şehit düşen Tabur Komutanı Binbaşı 39 yaşındaki Yavuz Sonat Güzel son yolculuğuna uğurlandı..

Şehit Binbaşı toprağa verildi
Elazığ’daki törenin ardından Ankara’ya getirilen şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel için Kocatepe Camisi’nde düzenlenen törende eşi Burcu ve 12 yaşındaki kızı Sude Güzel, annesi Emine, babası Yılmaz Güzel ve ablaları Zişan ve Fatma da hazır bulundu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Garnizonunda görevli General, subay ve astsubaylar, polisler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KIZININ FERYADI TÖRENDEKİLERİ DE AĞLATTI
Taziyelerin ardından şehit Binbaşı Güzel için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra şehidin naaşı askerlerin omuzlarında top arabasına kadar taşındı. Şehidin naaşının top arabasında taşınması sırasında kız kardeşi Zişan Güzel, "Ne oldu, şehit oldu, çok güzel oldu, kardeşim benim" diye ağıt yakarken yakınlarının kolları arasında güçlükle ayakta durdu.

SADECE "HAYIR" DİYEBİLDİ
Şehidin eşi Burcu Güzel de eşinin fotoğrafına sarılarak kızı Sude ile birlikte gözyaşı döktü. Babasının Türk bayrağına sarılı naaşı götürülürken kızı Sude’nin, "Hayır, hayır" diye feryadıyla törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.