Türkiye PKK'nın tırmandırdığı terörle mücadele ederken, zaman zaman da şehit ailelerine yapılan saygısızlıkları konuşuyor. Bugün Hatay'da kaymakamın yaptığı şehit annesi ve şehit babasına ağır hakaretten de öteye ulaştı..

Hatay'ın Hassa ilçesinin Kaymakamı Mustafa Pala, Mehmet Tuhal'ın ailesine şehit haberi vermeye giderken kameralar eşliğinde gitti. Evin içinde bir süre oturduktan sonra şehit babasına "oğlunuz şehit oldu" dediler, şehit anne ve babası şoka girdi. O sırada kameralar da kaymakamın düşüncesizliği yüzünden kayıttaydı..

KAYMAKAMLIK SİTESİNDE HABER BİLE YAPTILAR
Kaymakam Mustafa Pala bunlarla da yetinmedi, şehit haberi veridiği anı haberleştirdi, Kaymakamlık'ın resmi sitesinden duyurdu.

"KAYMAKAMIN BOĞAZI DÜĞÜMLENDİ"
Kaymakamlık'ın resmi sitesinde yer alan haberde, "Acı haberi veren Kaymakam'ın boğazı düğümlendi" gibi ifadeler kullanıldı..

İŞTE KAYMAKAMLIĞIN SİTESİNDE YER ALAN O HABER
Kaymakamımız Sayın Mustafa PALA şahadet haberini vermekte zorlandı. Kelimeler adeta boğazında düğümlendi.Yutkunarak verdiği şahadet haberini duyan şehidimizin annesi adeta şok geçirdi..Evlatlarının şahadet haberini duyan annesi Feride Tuhal’ın "Mehmet'im diyerek çığlık atması, yürekleri dağladı.