TSK açıkladı! Bir darbe daha

TSK'dan yapılan açıklamada Cizre'de yapılan operasyonlarda 12 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK açıkladı! Bir darbe daha
 Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

"Şırnak/Cizre’de devam eden operasyonda; 12 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hâle getirilmiş, (Operasyonda, toplam etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 173’tür.) altı adet El Yapımı Patlayıcı imha edilmiş, sekiz barikat kaldırılmıştır."

Şırnak Silopi’de devam eden operasyonda dört av tüfeği, bir tabanca ve 600 kilo amonyum nitrat ele geçirildiği vurgulandı, yedi el yapımı patlayıcının imha edildiği, 55 barikatın kaldırıldığı ve 11 hendeğin kapatıldığı bildirildi.

Diyarbakır Sur’da devam eden operasyonda, yedi barikatın kaldırıldığı kaydedildi, Batman'da yapılan arazi araması esnasında tespit edilen bir mağarada, iki kalaşnikof piyade tüfeği, dört şarjör ve 96 fişeğin ele geçirildiği belirtildi.

Mardin ve Hakkari İl Jandarma Komutanlıkları tarafından terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen altı şahsın gözaltına alındığı ifade edildi.

haberinyoksa.com
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.