Tunceli'de 3 Öğretmen, Baba İle 2 Oğlunu Bıçakladı

TUNCELİ'de öğretmen oldukları belirtilen Ali ve Cengiz G. kardeşler ile amca çocukları Şükrü G., birlikte köydeki bir arsa yüzünden kavga ettikleri akrabaları Dursun G. ile oğulları Ali Haydar ile Hasan G.'yi bıçakladı.

Tunceli'de 3 Öğretmen, Baba İle 2 Oğlunu Bıçakladı

TUNCELİ'de öğretmen oldukları belirtilen Ali ve Cengiz G. kardeşler ile amca çocukları Şükrü G., birlikte köydeki bir arsa yüzünden kavga ettikleri akrabaları Dursun G. ile oğulları Ali Haydar ile Hasan G.'yi bıçakla yaraladı.


Tunceli kent merkezinde öğretmenlik yapan Ali ve Cengiz G. kardeşler ile amca çocukları Şükrü G., yaz tatilini geçirmek üzere kente 15 kilometre uzaklıktaki Dilek Köyü'ne gitti. Üç kişi iddiaya göre, köy içerisinde bir arsa yüzünden itilaflı oldukları ve akrabaları olduğu belirtilen 66 yaşındaki Dursun G., oğulları 31 yaşındaki Ali Haydar ve 28 yaşındaki Hasan G. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın sürdüğü sırada Dursun G., olayın büyümemesi için iki oğlunu da yanına alarak bir taksi ile köyden ayrılmak istedi. Bu sırada önlerini kesen saldırgan 3 öğretmen, taksiden indirdikleri baba ve 2 oğluna, bıçakla saldırdı.


Saldırıda Dursun G. ile iki oğlu yaralanırken, köylüler yaralıları taksi ile hastaneye götürmek isterken, saldırgan öğretmenler bu kez av tüfeğiyle ateş açarak engel olmaya çalıştı. Ancak köylüler, taksi ile yaralıları yola çıkarıp, yolda çağırılan ambulansla naklederek Tunceli Devlet Hastanesi'ne götürülmesini sağladı.


Yaralı Dursun G. ve 2 oğlunun hastanede ameliyata alındı. Burada yapılan müdahalenin ardından durumları ağır olan Ali Haydar ve Hasan G. kardeşler, askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak burada ikinci bir ameliyata alındı.
Olaydan sonra köye giden jandarma,, saldırgan 3 öğretmen ile birlikte, olaya karıştığı belirtilen bir kişiyi daha gözaltına aldı. 3 öğretmenin jandarmadaki ifadesi sürerken, olayların büyümemesi için köyle sıkı güvenlik önlemleri alındı.


"BUNLAR NASIL ÖĞRETMEN?"


Eşi ve iki oğlunun yaralandığı saldırıya tanık olan Fadime G., "Böyle bir canilik görülmemiş, alsınlar arazilerin tamamı onların olsun. Bunlar nasıl öğretmen? Bunlar çocukları nasıl eğitmiş?" dedi.


Gözlerinin önünde eşini ve iki oğlunu bıçaklaya saldırganların bir gün önce kendilerine ağır hakaret ettiklerini ileri süren Fadime G., sözlerini şöyle sürdürdü:


"Önce Cengiz G., bize bir gün önce ağır hakaretlerde bulundu ve bize aile olarak hakaret etmeye devam ettiler. Bugün de çocuklarım köye gelerek onlarla konuşup, durumu çözmek istediler. Ancak bunlar önce bizim üzerimize silahla ateş ettiler. Köylüler bu duruma şahittir. Sonra çocuklarım arabaya binmek isterken Ali, Şükrü ve Cengiz, önümüzü kesti. 3 kişi eşime ve iki oğluma saldırdı. Ali, elindeki bıçağı eşime ve iki oğluma sallayarak üçünü de bıçakladı. Bıçakladıktan sonra gittiler. Oysa bu durumu gerektirecek bir sorun yoktu aramızda."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.