Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri haberinyoksa.com sitemizde


Ekonomi

Bakan Nureddin Nebati, kıdem tazminatıyla oluşacak yükün uygun finansman koşullarıyla karşılanacağını duyurdu.

Gündem

İstiklal Caddesi'nde yaşanan o dehşet patlamaya neden olan hain teröristin evinde yakalandığı anlar paylaşıldı.

Gündem

Taksim'de yaşanan patlamada, ilk tespitlerin terör saldırısı olduğu yönünde olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir bayanın rol oynadığı görülüyor."

Gündem

Taksim İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamada yaşamını yitirenlerin yakınlarına taziyelerini ileten Emine Erdoğan, "Ülkemize geçmiş olsun."

Gündem

Togg tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığını belirtip, alınacak ön siparişler için tarih verdi.

Dünya

Yunan Korgeneral Lazaros Kambouridis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle yurt dışındaki resmi ziyaretlerinde MİT Başkanı Hakan Fidan'ın varlığına işaret etti.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor. Masaya gelecek konular netlik kazanmaya başladı.

Ekonomi

Gürbağ Group, dünya inşaat sektörüne yönelik en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022...