HELEN DORONLU ÇOCUKLARDAN SIRA DIŞI SENE SONU ŞENLİĞİ…

Helen Doron Etiler’in sene sonu şenliği karnaval havasında geçti. Sare ve Civan Mert’in de aralarında bulunduğu çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlikte aileler duygulu anlar yaşarken ünlü oyuncu Tuba Ünsal ve gazeteci eşi Mirgün Cabaz da çocuklarının karne heyecanına ortak oldu.

HELEN DORONLU ÇOCUKLARDAN SIRA DIŞI SENE SONU ŞENLİĞİ…
Helen Doron Etiler her zamanki gibi alışılmışın dışında, şenlik havasında bir sene sonu gösterisi yaptı. İngilizce dramalar, şarkılar, dans, ritim ve perküsyondan oluşan renkli gösterilerin sergilendiği şenlikte çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.

Verdiği İngilizce eğitimle göz dolduran Helen Doron, emeklerin karşılığını sene sonu gösterilerinde bir kez daha tescilledi. Çocuklar özgüvenlerinin ne kadar geliştiğini, İngilizceyi kullanma yetkinliklerini,sene içindeki derslerinden kesitler sunarak sergilediler. Okul bahçe ve bina duvarları öğrencilerin sene içinde yaptıkları sanat çalışmaları ile rengarenk oldu. Veliler, öğrenciler ve Helen Doron Etiler Ekibi çok eğlenceli bir gün geçirdiler.

Helen Doron Etiler, eğlenerek, oynayarak, dans ederek, drama yaparak öğrenme metodunun ne kadar etkin ve başarılı olduğunun altını çizmiş oldu. Gösterinin sonundaki bayrak merasimi ve kep atma töreninde veliler gözyaşlarını tutamadılar.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.