Kadın ne ister ?

Sorunun cevabını vermeden önce derinlemesine bir düşünün.

Düşünün ki, detaylar içinde kaybolan bir kadın var.Ne zordur tüm yaşamı boyunca bu detaylar içerisinde kaybolsun ve onca zorluğa göğüs germeye çalışsın.
Peki tüm bunlar kadının kenditercihi midir?

Hayır!

Daha çocuk yaşta dinsel-geleneksel kalıplar ilesakınılarak büyütülen,kendini gizlemesi öğretilen,başına çeşitli tacizler gelse de ebeveynlerinden saklaması gerekliliğine inandırılan ve cinsiyeti bastırtılan...

Yaşananlar, daha doğrusu yaşatılanlar kadınları, erkekleri tanımaya-anlamaya çalışmaya itmiştir. Bu da bilinçaltında erkek güvenilmezdir düşüncesi ile 1-0 geride kalınmasına neden olmuştur. Akabinde ise ilişkilerde erkeğin güvenilmezliği kendisine ispatlatılan kadın, derin bir koruma alanı yaratmıştır. Temeli güvensizliğe dayanan erkek-kadın ilişkileri evlilikleri tam bir fiyaskoya çevirmiştir. Ev/iş kadını ya da anne olmak dışında bir adı olmayan ve bu etiketlere kendini hapseden kadın, aslında ne ister?

Cevap çok basit.

Kabul edilmek, onaylanmak, sevilmek... Bütün bunları ararken kendini kabul edip onaylaması ve herşeye rağmen sevmesi gerektiği farkındalığını yakalarsa ne ala...İçindeki bütüne erişim sağlamadan, erkeği doğru olarak tanımlaması mümkün değildir.İki cinsin farklılıklarını sindirip onları ortak paydada buluşturarak ve tüm bakış açılarını kabullenerek sağlıklı bir iletişime geçiş yapabilir.

Yazılı şekilde kolay gibi görünen bu metotu, farklılıkları kabul emek ve pratikte uygulayabilmek içinaltı ay ila bir yılarası ısrarlı bir şekilde uygulamak gerekmektedir.
2006 yılından bu yana bütünsel şifa, koçluk,accessbars eğitimi ve uygulaması, holografik şifa eğitimi ve uygulaması alanlarında profesyonel anlamda bireysel ve grup çalışmaları yapmaktayım. Pek çok çalışanımda gözlemlediğim başlıca sorunsallar kariyer,motivasyon, kişilerle diyaloglar, iletişim olarak sıralanmakta. Bunlara sebep olan olgulara bakacak olursak, hepimizde yılların birikimi bilinçaltı veya genetik alışkanlıklar ve inanç kalıpları var. Tüm bu sorunsalları yok etmek ya da en azından minimize edebilmek için yaşam koçu olarak eksik yanlarını bulup, o alan üzerinde gerekli çalışmaları yapıp,şifalandırıyorum. Sonuç olarak birey daha hızlı yapılanıyor ve daha sağlıklı ilişkiler kurup daha etkili iletişim biçimi kazanıyor.

Amacım; sizlere farkındalık kazandırabilmek ve ‘hayatı nasıl daha yaşanılır bir yer haline getirebiliriz’ sorunun cevabını vermek.

Anahtar biziz, her şey bizimle başlayıp bizimle bitiyor. Nedeni de sonucu da kendi içimizde aramamız gerekiyor. Peki ama nasıl sorularını duyar gibiyim?

Sonra ki yazılarımda tüm bunlara dair bilgi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşıp, hayatınıza ışık tutmaya çalışacağım.

Sevgiyle kalın.

Yüksek Bilinç Adresi Yaşam Koçu,Trainer, Holografik Şifa AcceessBars Eğitimcisi Hale Bayramoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslı çetinsoy 9 yıl önce

Kadınların ortak yaralarına ancak bu kadar isabetli parmak basılır,teşekkürler hale hanım kaleminize kuvvet..