Bu ayakkabıları giymenin zamanı yok

Her an ihtiyacınız olabilecek bu ayakkabılar her zaman elinizin altında olmalı.

Bu ayakkabıları giymenin zamanı yok
 Sürekli değişim içinde olan moda seneler içinde zamansız parçalarını da oluşturdu. Her zaman giyilebilen bu kıyafetler ve aksesuarlar hayatımızın ayrılmaz parçaları da oldu tabii. Eğer minyon bir kadınsanız, topuklu ayakkabı giymek sizin için olağan bir durum haline gelmiştir. Bazen acı çekilerek giyilen topukluların yerine hem şık, hem rahat, hem de yürümesi gayet kolay bir ayakkabı kurtarıcınız olabilir!

İşte en zamansız 4 ayakkabı:

Spor ayakkabı

 
Spor ayakkabılar son zamanların en trend ayakkabı modeli olabilir. Ancak onları trend olduğu için değil, spor-şık kombinlerde başrolü oynadığı ve bizlere sunduğu vazgeçilmez rahatlık için bu listeye ekliyoruz.
 
Babet

 
 
Topuklu ayakkabılara takıntılı olabilirsiniz fakat, dolabınızda bir çift babete yer açmanız akıllıca olabilir. Topuklardan yorulduğunuzda babetlerinizi "B planı" olarak giyebilir ya da hem şık, hem rahat olmak istediğiniz günlerde onları tercih edebilirsiniz. 
 
Stiletto
 
 
 

Bir kadının gardırobunda "olmazsa olmaz" mertebesindeki modellerden biri stiletto ayakkabı... Özellikle günümüzde hem ofis hayatının hem de sokak modasının vazgeçilmezi olmuş bir parça. En azından kaliteli iki çift stiletto’yu gardırobunuza eklemeyi unutmayın.

Statement ayakkabı

 
 



İlgiyi kendine çeken, renkli, taşlarla süslü ya da desenli bir statement ayakkabıyı el altında bulundurmakta fayda var.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.