Güzelliğin Adresi ; EstellaRoyal Estetik Merkezi oldu

Yaş aldıkça genç ve güzel kalmanın sırlarını günümüzde sadece kadınlar değil erkekler de araştırıyor. İstanbul Beylikdüzünde faaliyet gösteren EstellaRoyal Estetik Merkezi & Güzellik Salonu da güzelliğine düşkünlerin ilgi odağı haline geldi.

Güzelliğin Adresi ; EstellaRoyal Estetik Merkezi oldu

sahibi Neslihan Sıral, kaliteden ödün vermeden modern teknoloji ile üretilmiş cihazlar ve alanında uzman kadrosuyla bay ve bayanlara hizmet sunduklarını belirtti.

Önceliğin insan sağlığı olduğuna vurgu yapan Neslihan Sıral ‘ İşlem yapmadan önce danışanlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Kendilerine uygun ve en iyi sonuç alabileceğimiz işlemleri uyguluyoruz. Danışanlarımızın merkezimizden memnuniyetle ayrılmaları bizlerin en büyük mutluluğudur.’ Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nagihan Aras 3 yıl önce

Kesinlikle gideceğiniz en güzel ve ilgili merkezlerden biri..Güleryüzlü ve ilk olarak danışanını düşünen profesyonel bir kadro..İşlem yaptırdım ve çok memnun kaldım.Harikasınız