Kadın erkeğe "Bana yetmiyorsun" mesajı verirse, o erkeğin gözü dışarıda olur. Ve dikkat edin, genelde çok güzel kadınlar aldatılır. Erkek için ise güzellik bir süre sonra önemini yitiren bir şeydir. Ancak kadın bunu görmez. Sürekli kendisiyle uğraşır. Oysa temel mesele, kadının erkeğe verdiği "Bana yetiyorsun" mesajıdır.

Erkeklerin % 48’i duygusal tatminsizlikten dolayı aldatıyor. Yapılan araştırmaya göre erkeklerin sadece % 8’i cinsel tatminsizlikten dolayı eşlerini aldatıyor. Erkek, sadece cinsel anlamda değil, duygusal olarak da tatmin olmak istiyor. Fazla duygusal gözükmeyi sevmeyen erkekler, eşlerinden bu konuda çeşitli taleplerde bulunmuyor. Aslında en az kadınlar kadar ilgi ve özellikle de takdir edilmeyi bekliyor erkekler. Çoğu zaman yaptıkları her şey için eşlerinden onay bekliyorlar. “Her başarılı erkeğin arkasındaki kadın” burada devreye giriyor.

ALDATILAN KADIN NE YAPMALI?
Aldatılan kadın bedel ödetmeli. Zayıf ve aşırı üzgün davranmamalı. Hissetiklerini ilk önce eşine anlatmalı. Hemen ne yapacağına karar vermediğini söylemeli. Aşırı olmadığı sürece içindekileri dışa vurabilmeli. Ondan intikam alacağım derse, kendini aldatır ama ona bedel ödeteceğim derse beyin rahatlar.

Bu yüzden konuşabilmeli. Eğer işin içinden çıkamıyorsa bir destek alabilir. Çünkü bu süreçte biraz daha mantıklı hareket edebilmek gerekiyor. Çünkü çoğu aldatılan kadın, öğrendikleri ilk zamanlarda ciddi stres bozuklukları yaşıyorlar. Önce sağlık, sonra bedel ödetmek lazım.