Çetin, şampuan tercihlerinde saçı besleyen ürünlerin kullanılması gerektiğinin altını çizerek Şampuanlarda sadece saçı yıkayanların değil aynı zamanda saçı besleyenlerin önemlidir. Kosnikli şampuan sadece saçı yıkar. Bizim şampuanımız saçı güçlendirir.

Bir fide düşünün biz bu fideyi ektik diğer şampuanların yaptığı şey bu fidenin sadece yaprağına su vermektir. Yalnızca yaprağa su verirsek fide ölür. Bizim yaptığımız fidenin altındaki toprağa su vermektir. O zaman ağaç yeşererek büyür.

Saçın dibi güçsüz olursa saç kendini bırakır dökülür. Aslında saç dökülmesi diye birşey yoktur. Saçın deriden ayrılması vardır. İşte o şampuanlar sadece saçı yıkıyor"Ülkemizde son günlerde yaşanan 300'ü aşkın kozmatik firmasına ceza geldi. İnsanlar merdiven altında ürün üretip piyasaya sürüyorlar insanlara fayda etmek yerine zarar veriyorlar. İnsanlara hizmet veriliyorsa bunun en iyi şekilde yapılması gerekir" dedi.

YENİLEBİLEN ŞAMPUAN ÜRETTİK

Kozmetik ürünlerde her zaman doğallıktan yana olduklarını vurgulayan Çetin, "Doğal ürünleri yiyebilecek kadar doğal üretiyoruz. Bunlardan bir tanesi siyah şampuan. Bu şampuanı Polifenol teknolojisyle ürettik ve doğallığından ötürü yiyebiliyoruz" şeklinde konuştu.

İTHAL EDİLEN YABANCI MALLARA GÜVENMEYİN

Dışarıdan ithal edilen mallara itimat edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Çetin, "Biz dürüst Türk üreticileriyiz. Onların bütün mamüllerini karşımıza dikin bizim her ürünümüz onların her ürününden daha kalitelidir. Türk üreticiye güvenin.

Bizim kozmetik markalarımıza güvenin denemediğiniz hiç bir kozmetik ürünün kullanmayın. Testerları kullanın deneyin. Türk profesörleri Türk kimyagerleri, dermatologları, biyologlar çalışarak laboratuvarlarda yapılmış vatandaşa sunulmuştur.

Saç boyanırken dibini de boyamanın çok tehlikeli olduğunu dile getiren Çetin," Hatta zora kalmadıkça makyajda yapmasınlar. Cildinde sorun yoksa hiçbir şey kullanmasın. Cildinde pürüzler varsa cilt maskesi kullansın. İnsan cildi insan gibi nefes alır.

Biz bu gözenekleri tıkarsak cildimiz kusmaya başlar. Islak mendille silinen makyaj cildi çamur gibi yapar. Bayanlar makyajını güzel temizlemediği zaman cilt akne, sivilce, leke olarak kusma yapar, cildi tahrip eder. Zora kalmadan makyaj yapmayın" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim