Kaymakam Vekili Murat’tan Başkan Samur’a Ziyaret

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Kaymakam Vekili Oğuz Cem Murat, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur’a iadeyi ziyarette bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hayri Samur, Kaymakam Vekili Murat’a belediyenin...

Kaymakam Vekili Murat’tan Başkan Samur’a Ziyaret
Karaman’ın Sarıveliler İlçe Kaymakam Vekili Oğuz Cem Murat, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur’a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hayri Samur, Kaymakam Vekili Murat’a belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Vekili Oğuz Cem Murat ise, böyle güzel bir ilçede görev yapacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu belerterek, “Belediye Başkanımız Hayri Samur ile birlikte Sarıveliler ilçemizi geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.