Röportaj

Kasapoğlu Yapı Marka Projelerle Adından Söz Ettiriyor

Abone Ol


Projelerinde kullandığı malzeme kalitesi ve uygulamada oluşturduğu üst kalite ile inşaat sektöründe farklı bir kulvarda değerlendirilen Kasapoğlu yapı, imza attığı her projede üst standart oluşturmayı ilke haline getirdi.

“Sadece bir ev değil, dört dörtlük yaşam alanı sunuyoruz” diyen Kasapoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Konancı ile yeni projelerini konuştuk.

Kaan Bey sektörde kısa sürede uzun bir yol kat ettiniz. Bu başarıyı neye borçlusunuz?

Ticari hayatıma genç yaşta babam Mehmet Konancı'yı örnek alarak başladım. Her çocuğun kafasındaki profil babasıdır. Babamın ticari hayatını mercek altına aldığımda, dürüstlüğü, gayreti ve geleceği görme yeteneği beni çok etkilemiştir. Baba mesleği olan kasaplık ile ticari hayatım başladı. Çalışarak kazandığım parayla bir atasözünden etkilenerek arsa aldım. Bu gayrimenkul sektörüne ilk adım atışımdı. 2008 yılında Adıyaman'dan İstanbul'a geldim. Firma kuruluşumu yaparak inşaat sektörüne kurumsal olarak adım attım. İnşaat sektörüne tutku ile bağlı olmamın sebebi ise yaptığım inşaatların mimarisini seyretmek ve insanların bu konutlarda mutlu ve memnun bir şekilde ikamet etmeleri, benim tutkumu arttırırken gayretimi de yükseltiyor. Ben hayalimdeki işi yapıyorum ve konut sektöründe uluslararası bir marka haline gelmeyi hedefliyorum.

“400 konuttan oluşan sosyal donatı alanları ile zengin projemize çok yakında başlayacağız”



Devam eden projelerinizden ve hedeflerinizden bahseder misiniz?


İstanbul Şişli bölgesinde 3 Bakırköy’de 1 projemiz devam ediyor. Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde 60 konutluk yeni bir projeye başladık. Depremde tamamen yıkılmış bir ilçe Kaynaşlı, oradaki insanları depreme dayanıklı konut sahibi yapacak olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Ayrıca Kağıthane’de sözleşmesini yaptığımız residence tarzında bir projemiz var. Ada bazında ve yaklaşık 400 konutluk büyük proje olacak.

http://www.kasapoglugrup.com/
0212 356 26 81