Anadolu Ateşi, 15. Yıla Özel Gösteri Yapacak

Anadolu Ateşi, kuruluşunun 15. yılına özel bir gösteriyle 13 Şubat'ta sanatseverlerle buluşacak.

Anadolu Ateşi, 15. Yıla Özel Gösteri Yapacak
Ülker Sports Arena'daki toplantıda açıklamalarda bulunan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, gösterinin, 15 yıllık deneyimlerini anlatan özel bir kolaj filmle başlayacağını belirterek, Kuruluş günümüzden bugüne kadar geçirdiğimiz evreleri ve dünya maceralarımızı, yolculuğumuzu anlatan görüntüler var. Yani sınav ve seçmelerden başlayıp, sahneye çıktığımız aşamaya kadar" dedi.

Erdoğan, gösteride, 4 kuşak Anadolu Ateşi dansçısının bir arada olacağına dikkati çekerek, "Yani sadece klasik bir Anadolu Ateşi gösterisi değil Kıvılcım ile Troya repertuvarlarından ve yeni çalıştığımız danslardan da örnekler olacak. 4 yaşındaki dansçı ile 50 yaşındaki dansçı aynı sahnede olacak. Daha 3 hafta önce başlayan çocuktan, bu topluluğa 16 yılını vermiş emektar dansçılara kadar herkesin aynı sahnede olduğu ve özel bölümlerin eklendiği bir gösteri olacak" ifadelerini kullandı.

Bu okullarda sadece dans figürleri öğretmiyor, bir yaşam biçimi öğretiyoruz arkadaşlarımıza.

Gaziantep, Antalya, İstanbul ve Ankara'da okulları olduğunu kaydeden Erdoğan, yüzlerce öğrencileri bulunduğunu söyleyerek, "Amatör olarak dans etmek isteyenler de gelip bizle dans ediyorlar. Biz dansçılığın, dünyanın en güzel şeyi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz insanlara. Dansçı demek dünyanın en güzel insanı demek. Bu okullarda sadece dans figürleri öğretmiyor, bir yaşam biçimi öğretiyoruz arkadaşlarımıza. Anadolu terbiyesini öğretiyoruz insanlarımıza" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.