İNCİR REÇELİ 2



İlk İncir Reçeli filminde sevdiği kadının ölümüyle sarsılan Metin'i ikinci filmde yepyeni bir hikaye bekliyor. Duygu ile yaşadığı aşkın ardından yoğun bir yalnızlık dönemine giren Metin'in hayatı beklenmedik bir anda tanıştığı Gizem ile değişecektir. Sevdiği kadını kaybettikten sonra uzun süreli bir yas dönemine giren Metin, artık barlarda şarkı söylüyordur. Metin'in yeni tanıştığı Gizem'de, de geçmişinde benzer şeyler yaşamıştır ve bu iki insan arasında yeni bir hikaye başlar.

PEK YAKINDA 



Eski bir figüran ve korsan DVD satıcısı olan Zafer (Cem Yılmaz), hayatta dikiş tutturamamış bir adamdır. Karısı Arzu ondan ayrılmak isteyince ona kendini kanıtlamak için son çaresine başvurur: 1970'lerde yazılmış ancak hayata geçmemiş bir film projesi olan Şahikalar'ı çekmek ve artık boş işlerle uğraşmadığını ona gösterecektir. Bu planında ona eski Yeşilçam emektarı arkadaşları yardımcı olmaya çalışacaktır, Zafer filmde Arzu ve diğer arkadaşlarıyla birlikte ünlü oyuncu Boğaç Boray'ı oynatacaktır. Zafer hem yeteneklerini ispat etmek, hem karısına güzel bir film hediye etmek, hem de onu ayrılıktan caydırmak için bu yetenekleri kısıtlı ekiple zorlu ve eğlenceli bir maceraya atılır.

BALIK



Bülent İnal, Sanem Çelik, Myraslava Kostyeva Akay ve Nadi Güler'in başrollerini paylaştığı drama 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Senaryo ödülüne layık görüldü.
Balıkçılık yaparak yaşamını sürdüren Kaya ve ailesinin büyük bir sorunu vardır. Hasta olan kızının bir an önce iyileşmesi için elinden geleni yapan Kaya, bir noktadan sonra avlanma yöntemlerini değiştirip doğanın dengesine müdahele etmeye başlar. Yasakları aştığı bu andan itibaren ise doğanın yanı sıra çevresine ve kendi ailesine de geri dönüşü olmayan hasarlar verecektir.


UNUTULMAZ AŞK



Film, liseli aşıklar Amanda ile Dawson'ın 20 yıl aradan sonra bir arkadaşlarının cenazesi sebebiyle yeniden büyüdükleri kasabaya gelip karşılaşmalarının ardından ilişkilerinin yeniden alevlenmesini konu alıyor.


ÜÇ, İKİ, BİR... KESTİK! 



İdealist bir genç olan Süleyman'ın tek hayali bir film çekmektir. Çektiği filmde yaşadığı köy hayatını anlatmak isteyen genç adam, bir çekilişten kamera kazanır ve hemen filmi çekmek için hazırlıklara başlar. En yakın arkadaşı Galip'i de yanına alarak küçük bir film ekibi kuran Süleyman filmi çekmek için artık hazırdır. Fakat sinema konusunda oldukça amatör olan bu ekibi binbir zorluk beklemektedir...

ŞEYTAN TEPESİ



Bir adam, asi kızı, eski karısı, karısının sevgilisi ve kendi nişanlısı araba yolculuğuna çıkmak zorunda kalırlar. Kolombiya’nın Medellin kentinde girdikleri ıssız bir yolda sel sularından ciddi bir kaza geçirirler. Kuytu bir yerde sıkışıp kaldıklarını anladıklarında, tek yaşam belirtisi gösteren yöne doğru ilerlerler. Buldukları yer, yaşlı bir adam tarafından işletilen eski bir moteldir. Yaşlı adam farketmeden evi gezdikleri sırada, bodrum katında kilitlerin arkasına atılmış küçük bir kızla karşılaşırlar ve onu oradan çıkarırlar. Çok büyük bir hata yaptıklarını çok kısa sürede anlayacaklardır.

YARGIÇ



Annesinin cenazesi için yıllar sonra doğup büyüdüğü yere giden Hank, annesinin aslında bir cinayete kurban gittiğini öğrenir. Hank cinayeti aydınlatmak için çabalarken, tüm yollar bir şekilde Alzheimer hastası ve yıllar önce annesiyle boşanmış olan eski yargıç babası Joseph Palmer'a uzanır...