Karadeniz’in dikkat Çeken 2 Oteli ve Başarı Sırrı

Turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Karadeniz’in incisi Ünye’de turizm yatırımları da artan bir ivmeyle devam ediyor. Bu kapsamda işletmelerde otelcilik sektöründe adından söz ettiriyor.

Karadeniz’in dikkat Çeken 2 Oteli ve  Başarı Sırrı
 Ünye’de 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Hasanbey Otel, butik otel konseptinin yanı sıra, otantik otel sınıfında da dikkat çekiyor. Öte yandan aynı bölgede bulunan bir diğer işletme olan Kaygılar otel ise yeni konsepti ile Ünye’de turizm alanında dikkat çeken bir diğer otel.

Her iki otelde de Ünye’de uzun yıllardır başarılı bir şekilde turizm işletmeciliği yapan Çiğdem Altun’a emanet.



Sektörde çizgisini koruyan ve her geçen yıl yaptığı farklı yeniliklerle müşteri portföyünü arttıran turizm işletmecisi Altun, 12 yıldan bu yana yer aldığı sektörde, işletmeciliğini yaptığı Hasanbey Otel’in yanı sıra, 2017 yılı başından itibaren Kaygılar Otel’in de işletmesini devralarak, turizm sektöründe dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Denize nazır bahçeye sahip olan Hasanbey Otel’de her hafta Çarşamba ve Cumartesi akşamları canlı müzik yer alırken, misafirler zengin menü ile eşsiz lezzetleri de tatma fırsatı buluyor.



Hasanbey otel yine yaz döneminde açık yüzme havuzu ile misafirlerine hizmet veriyor.

Kaygılar Otel ise kaliteyi konforla buluşturan yeni konsepti ile 2 yıldız ayrıcalığında ve 500 kişilik balo salonuyla hem konaklamada hem de özel gün ve organizasyonlarda bölgede vazgeçilmez bir adres haline geldi.



Başarılı turizm işletmeciliği ile adından söz ettiren Çiğdem Altun, Turizm sektörünün, her daim yeniliklere açık olmayı, değişimi, trendleri takip etmeyi, güleryüzlülüğü ve misafirperverliği gerektirdiğini söylerken, uzun yıllardır sektörde olmasına rağmen ilk gün ki heyecanını koruduğunu söylüyor.




Altun, “Hasanbey Otel olarak butik otel konseptimiz ve istikrarlı çizgimizle Ünye’de oluşturduğumuz markamızı her geçen gün üzerine koyarak korumaya devam ediyoruz.Misafirlerimiz burada aile ortamı huzuru ile konaklamanın yanı sıra, hizmet kalitemizle de otelimizden her zaman memnun ayrılıyorlar. Bizler için en büyük ödül de budur.2017 yılı itibariyle de hemen yanımızda bulunan ve yeni konsepti ile hizmete açılan Kaygılar Otel’in işletmesini de alarak mutluluğumuzu ikiye katladık.Her iki otelimizde de gerek hizmet kalitesi, gerekse her hafta düzenlediğimiz organizasyonlarla turizm, konaklama ve eğlence dinamiklerini her daim canlı tutmaya devam ediyoruz.



Hasanbey otel olarak 12 standart, 2 süit ve 4 aile odası olmak üzere 43 yatakla hizmet veriyoruz.Konforun adı sloganıyla yola çıkan Kaygılar Otel olarak ise yine misafirlerimize 25 standart, 2 süit olmak üzere 59 yatak kapasitesi ile hizmet vermekteyiz. Bizler her geçen gün turizm kenti olma noktasında marka şehirlerden biri haline gelmeye başlayan Ünye’de sizleri, doğa, tarih, kültür ve deniz şehrine davet ediyoruz” diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.