'12 Yaşındayken Cinsel Tacize Uğradım'

36 yaşındaki ABD'li aktris ve model Jaime King, Lady Gaga'nın Oscar törenindeki performansından sonra duygusal bir mesaj paylaştı.

'12 Yaşındayken Cinsel Tacize Uğradım'
Pazar günü 88'incisi düzenlenen Oscar Ödül Töreni'nin en duygusal anlarından biri, Lady Gaga'nın cinsel tacize uğrayan bir toplulukla birlikte, beyaz piyanosu başında seslendirdiği 'Til It Happens to You (Başına Gelmedikçe Bilemezsin)' şarkısını söylemesi oldu.

Lady Gaga, bu şarkıyı ABD'deki kampus tecavüzlerini ele alan 2015 yapımı 'The Hunting Ground' belgeseli için seslendirmiş, Oscar ödüllerinde de En iyi Özgün Şarkı kategorisinde aday olmuştu.



'SESSİZLİĞİMİN İŞE YARAMADIĞINI ANLADIM'



Jaime King, eşi Kyle Newman ile birlikte. Çiftin biri 2 yaşında diğeri 7 aylık iki oğlu bulunuyor.


Ödül töreninde ayakta alkışlanan bu performans sonrası, 36 yaşındaki model Jaime King'den bir itiraf geldi.

Teşekkürler Lady Gaga. Yıllarca tacize uğradıktan sonra nihayet gerçekten iyileştiğimi hissettim. Bunu söylediğim birkaç insan olduğu için teşekkürler. Kendime teşekkürler, bunu bir kapak hikayesi yapmadığım, bu durumu içimden gelen en dürüst şekilde söyleyebildiğim için.

Ruhuma, bedenime, aklıma, duygularıma, içimdeki çocuğa, gençliğime teşekkürler, seni seviyorum. Şimdi bir şekilde özgürüm. Çünkü fark ettim ki, sessizliğim yaşananlar konusunda yardımcı olmama ya da bunu değiştirmeme yaramıyor, bu ben değilim. Hepinizi, güvenli alanlar yarattığınız için çok seviyorum. Şimdi harekete geçme zamanı... 14 yaşındaydım ve tacizler 12 yaşımdayken başlamıştı. Huzurla kalın.'

LADY GAGA DA İTİRAF ETMİŞTİ

Lady Gaga da daha önce 19'undayken tecavüze uğradığını söylemiş ve nişanlısı Taylot Kinney'e ithafen şu mesajı paylaşmıştı: 'Kimsenin beni sevebileceğine dair bir inancım yoktu çünkü bedenim bana taciz eden kişi tarafından kirletilmişti. Ama Taylor içimdeki zor durumları göğüsleyebilen, hayatta kalabilen tarafımı seviyor. Gururla bütün gece yanımda durdu, o gerçek bir erkek.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.