Acun Ilıcalı'dan Survivor itirafı: "Ben olsam...

Survivor final yaptı ama yankıları hâlâ sürüyor. Acun Ilıcalı kendisine teklif gelse yarışmaya katılmayacağını söylüyor: 'Katılmazdım, çünkü o şartları ben kaldıramam'

Acun Ilıcalı'dan Survivor itirafı: "Ben olsam...
 Hürriyet ’ten Hakan Gence Kıbrıs’taki finale gitti ve hem yarışmacılarla hem Acun Ilıcalı’yla röportaj yaptı. Ilıcalı ‘Ben olsam Survivor’a katılmazdım, çünkü o şartları ben kaldıramam’ diyor.

TV8’in sahibisiniz. Bir köşeye çekilip izlemek dururken Dominik- Türkiye arası mekik dokunuz. Üstüne bir de programı sundunuz...

Siz çok hırslı bir adam mısınız?

Survivor benim favori programım ve onun içinde olmayı istiyorum. Çünkü küçüklüğümden beri oyun oynayarak sonra da oyun oynatarak bu noktalara geldim. Maddi olarak sunuculuk yapmaya hiç ihtiyacım yok. Ama bu olayı yaşayıp hissetmem lazım. Bunun da ekrana yansıdığını düşünüyorum. Şimdi de oynattığım oyunun ortasında olmak benim için büyük zevk.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.