Acun Ilıcalı küçük kızıyla Survivor'da!

Şeyma Subaşı instagram hesabından yaptığı Acun Ilıcalı ve kızının Survivor fotoğrafının paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı küçük kızıyla Survivor'da!
Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Subaşı Instagram'da Acun Ilıcalı ve küçük kızı Melisa'nın Survivor All Star parkurlarında oyun oynarken çekilen karelerini paylaştı.Fotoğrafın yanına yazdığı not ise 'bu gönderme kime Acun Ilıcalı'nın karısına mı' diye merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile kızı Melisa'nın Survivor'daki fotoğrafının yanına şu notu yazdı; "SAKİN SAKİN Acun sadece Melisa'nin babasi BU KADAR! Rekax, telas yok heyecan yok. Hemde baya baya ilgili ve cook iyi bir baba! Melisa'da her kiz cocugu gibi babasina hasta, asik bir bebek! "

Kızı Melisa ile Miami’de Survivor’ın bitmesini bekleyen Şeyma Subaşı, Türkiye’den gelen arkadaşları ile Formula E yarışlarını izlemek için küçük kızını babasının yanına bıraktı. Küçük Melisa yarışlar bitene kadar Dominik’te Acun Ilıcalı’nın yanında kaldı. Şeyma Subaşı, Formula E yarışlarını adım adım takip edip, izlenimlerini Instagram hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz hafta Şeyma Subaşı’nın Türkiye’den misafirleriyle Miami’ye gittiği ortaya çıkmıştı. Long Beach’teki tatilinden fotoğraflar paylaşan Şeyma Subaşı instagram hesabını birbirinden ilginç karelerle doldurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.