Alişan'dan Çağla'yı kızdıran sözler! 36 yaşında bir dulsun!

'Her Şey Dahil' programının sunucularından Alişan, Çağla Şikel'e "36 yaşında bir dulsun" deyince aralarında tartışma çıktı.

Alişan'dan Çağla'yı kızdıran sözler! 36 yaşında bir dulsun!
Show Tv ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programının bugünkü bölümünde Alişan ile Çağla Şikel arasında gergin anlar yaşandı.Alişan'ın Çağla Şikel'e söylediği sözler stüdyoda adeta soğuk rüzgarlar estirdi.

İkili arasındaki yaş muhabbettinin ardından Şikel, Alişan'ın '36 yaşında iki çocuklu dul bir bayansın' şeklindeki sözlerine karşılık 'Neyse ne en azından iki çocuğum var. Sen?' diye sordu.

'Allah'ıma çok şükürler olsun ki benim nüfus kâğıdımda 'bekar' yazıyor' diyen Alişan'a, Şikel, 'Ne fark eder' diye çıkıştı. Bunun üzerine Alişan, 'Seninkinde 'dul' yazıyor' dedi.

Alişan'ın bu sözü karşısında oldukça sinirlendiği görülen Çağla Şikel:
'Bu konuyla ilgili espri yapman hiç hoş değil. Önce kendine bakacaksın sonra konuşacaksın...
Benim burada asabımı bozmayacaksın, tepemin tasını attırmayacaksın.' diyerek partnerine vurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.