Anneye Son Bakış

Annesi Şehriban Yıldırım'ı kaybeden sanatçı Sezen Aksu'nun dostları, İzmir'deki baba evine taziye ziyaretinde bulundu

Anneye Son Bakış
Mithatpaşa Caddesi'ndeki evinde dün sabah 05.20'de yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 91 yaşında vefat eden Şehriban Yıldırım'ın cenazesi evinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince alındı.



Sezen Aksu'nun babası Sami Yıldırım, cenazenin evden götürülüşü sırasında 3. kattaki evinin penceresine çıkarak hayat arkadaşını uğurladı.



Hayata gözlerini yumduğu sırada annesinin yanında bulunan Sezen Aksu'nun da çok üzgün olduğu öğrenildi. Başta Emel Müftüoğlu olmak üzere çok sayıda ünlü isim Sezen Aksu'nun yanına koştu.



Yıldırım'ın cenazesinin bugün öğlen Güzelyalı Hacı Ahmet Tatari Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi.



Şehriban Yıldırım, bir süre önce yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle İzmir Kent Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.