Arda'nın canı Sinem'i bir başkasıyla görünce çok yanmış

Hülya Avşar’a konuk olan futbolcu Arda Turan, Avşar’ın Sinem Kobal ile ilgili sorularını da cevapladı.

Arda'nın canı Sinem'i bir başkasıyla görünce çok yanmış
Arda Turan, yılbaşı tatili için geldiği Türkiye’de Hülya Avşar’ın sohbet programına konuk oldu. Genç futbolcu, evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobal’la ilgili sorulara bu kez cevab verdi. 

"TEK ARZUM MUTLU OLMASIDIR"

Avşar’ın “Ne senin Sinem’e, ne de Sinem’in sana olan sevgisinin bittiğine inanmıyorum” sözleri üzerine Arda Turan, “Benim üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum Sinem’in mutlu olmasıdır” diyerek ilişkilerinin çıkmaza girdiğinin altını çizdi.

"BİTMESİ DAHA HAYIRLIYMIŞ"

Turan, “Sinem’le evliliğinizi neden devamlı olarak ertelediniz, onun ahını almış olabilir misin?” sorusu üzerine “Kimin daha fazla, kimin daha az hata yaptığını konuşmak gereksiz olur. Biz evlilik planları yaparken ayrılma kararı aldık. Demek ki bitmesi daha hayırlıymış."

"SİNEM'İ BAŞKASIYA GÖRÜNCE CANIM YANDI"

Arda; "Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. Onu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığını söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir” sözleriyle konuyu kapatmak istedi.



SİNEM KOBAL ARDA TURAN'A CEVAP VERDİ

Sinem Kobal, eski nişanlısı Arda Turan'ın katıldığı bir programda kendisi hakkında yaptığı açıklamalara Instagram hesabından cevap verdi.

"BENİM İÇİN BU İLİŞKİ 1,5 SENE ÖNCE BİTMİŞTİR"

İşte Kobal'ın Instagram hesabından verdiği o cevap: "Benim özel hayatım ile ilgili susma tercihim kişilere söz hakkı vermemeli ama ne yazık ki üzerine hala konuşuluyor. Benim için bu ilişki 1,5 sene önce bitmiştir. Biten ilişkinin ardından ben suskunluğumu koruyup, yaşananlara ne olursa olsun saygı duysam da hala üzerine konuşulması, bu tarz haberlerle uyanmak, hayatımın sorgulanır halde olması beni oldukça rahatszı etmektedir. Lütfen biraz saygı...
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.