Ayşe Akın suskunluğunu bozdu!

Ayşe Akın, “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programında bütün merak edilenleri anlattı.

Ayşe Akın suskunluğunu bozdu!
Ebru Şallı-Sinan Akçıl ayrılığına yol açtığı öne sürülen Ayşe Akın, “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programına konuk oldu.

İNŞALLAH EVLENİRLER
Şarkıcı, Şallı ve Akçıl’ın yeniden barışmasıyla ilgili konuştu: “O kadar mutlu oldum ki, büyük bir yük kalktı üstümden. İçtenlikle mutluluklar diliyorum. İnşallah evlenirler. Ben kimsenin kötülüğünü istemem. Herkes yoluna baksın. Evlenmek isteyenler evlensin, iş yapmak isteyenler iş yapsın. Benim annem 72 doğumlu, galiba onun da (Ebru Şallı) yaşı ona yakın. Gerek yok konuşmaya.”

EBRU'DAN KÜFÜRLÜ MESAJLAR GELİYORDU
Akın, Akçıl’ın “ikili oynadığını” öne sürdü: “Ben, Sinan’a hiç aşık olmadım. Aramıza bir duvar koydum. Ne zaman Sinan’a şans verebilir miyim diye kendime sorsam Ebru’dan küfürlü mesajlar geliyordu. Sinan’ın Ebru ile görüşüp ikili oynadığını görüyordum. Ebru’ya ümit veriyordu, beni de yedekte tutmaya çalışıyordu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.