Bu fotoğraf sosyal medyaya damgasını vurdu!

Sarı-kırmızılı futbolcular, bedelli askerlikten yararlanmak için askerlik şubesinde sıraya girdi.İşlem yapan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Olcan Adın, Hakan Balta ve Yekta Kurtuluş'un yer aldığı kare, sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Bu fotoğraf sosyal medyaya damgasını vurdu!
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da milli futbolcular, Zeytinburnu Askerlik Şubesi'nde görüntülendi.

SOSYAL MEDYA DA GÜNDEM OLDULAR
Bedelli askerlikten yararlanmak için işlem yapan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Olcan Adın, Hakan Balta ve Yekta Kurtuluş'un yer aldığı kare, sosyal medyada bir anda gündem oldu. TBMM'de onaylanan ve Resmi Gazete 'de yayınlanarak yürürlüğe giren yasaya göre; 1 Ocak 1988 ve daha önce doğumlu vatandaşlar, 18 bin TL karşılığında askerlik görevini yapmış sayılacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.