Kısa bir süre önce eşi Emre Altuğ'dan tek celsede boşanan manken ve sunucu Çağla Şikel, son dönemde yaşadıklarıyla ilgili ilk kez konuştu.Son dönemde zor günler yaşadığını söyleyen Çağla Şikel, bugün 'Her şey Dahil' programında içini döktü. Kendisine bazılarının 'Daha yeni boşandın, nasıl böyle gülüp eğleniyorsun!' diye sorduklarını belirten Şikel, şunları söyledi:

"PARA KAZANMAYA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIM"

"Gerekirse konuklarımla dans etmek zorundayım onları iyi ağırlamak zorundayım. Böyle davranmamak dünyanın herhalde en saçma şeyi olurdu. Eğer ben bir aşçı olsam 'bugün yemek yapmıyorum', ne bileyim garson olsam 'bugün servis yapmıyorum deme' lüksümüz var mı? yok. Sonuçta insanın başına ne gelirse gelsin bir şekilde ekmek parasını kazanmaya devam etmek, işini en iyi şekilde yapmak zorundadır. Bu anlamda eline her telefonu alanı veya her klavyesi olanı yazarken biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.

"BEĞENMEDİĞİNİZ GÖĞÜSLERİMLE İKİ ÇOCUK EMZİRDİM"

Onun dışında bundan aylar önce yayında bir kaza yaşamıştım. Biliyorsunuz göğsüm açılmıştı. Bunun üzerine ben sustum, çok bir şey söylemedim. Çünkü hem benim, hem de ailem için çok talihsiz bir olaydı. Orda dediler ki 'Çağla göğsünü bilerek açtı', 'Çağla göğüsünü reyting için açtı', 'Çağla göğsünü açtı ama hala reyting yapamadı' gibi cümleler kurdular. Onlara hiçbir şey söylememiştim. Tek bir cümler var. Kendileriyle zaten hesaplarımız devam ediyor. Ben o dalga geçtiğiniz, ne biçimmiş, bilmem neymiş dediğiniz sizi memnun edemediğim göğüslerimle 2 tane çocuk emzirdim. Bununla da gurur duyuyorum.

"MAHKEMEDE ONUNLA GÖZ GÖZE HESAPLAŞACAĞIM"
Ağza alınmayacak küfürler, hakaretler sosyal medyada dolaştı. Hiç ağzımı açmadım hepsine 'eyvallah' çektim. Çünkü kimsenin benimle ilgili düşüncelerini değiştiremem. Bu mümkün değil ama çocuklarımla ilgili bir şey söylendiğinde benim için dünya durur. Dolayısıyla o yazan kişi kendini çok iyi biliyor. Sadece bunlarla ilgili değil, başka şeylerde var söyleyemeyeceğim. Kendini çok iyi biliyor. Mahkemede onunla göz göze hesaplaşacağım.

"AYRILIK KARARINI ALMAMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARFETTİK"
Biz çok büyük bir aşk ve sevgiyle bunu her zaman söyledim sevgili Emre Altuğ ile yuva kurduk. İki tane dünya güzeli yavru sahibi olduk. Her şey çok güzeldi. İnsanlar şaşırmış olabilirler ama biz bu kararı dün alıp bugün boşanmadık. Biz bu kararı almamak için çok çaba sarfettik ve gerçekten çok zor alınmış bir karar...

"ASILSIZ DEDİKODULAR"
Hala kendisine sevgim saygım sonsuzdur. Bu arada çıkabilecek dedikodulara karşı da biz yayın yasağı ve tedbir kararı aldık. Bu gerçekten önemli bir karardır. Bu kararı hiçe sayarak asılsız dedikodu veya senaryolar üretilmeye devam ediyor.

Bunlara dur demek için ismi geçen kişi benim arkadaşımdır. Ne öncesinde, ne şimdi, ne de sonra böyle bir şey olması imkansızdır.Emre Altuğ ben ölene kadar, tabii ki o da son nefesişne kadar çocuklarımın babasıdır. Ben de iki çocuk annesiyim hepinizden biraz daha özveri, biraz daha saygı rica ediyorum."