Can Boğaz'dan Gider

İş dünyasının fazla kiloları ile başı dertte olan patronları yaz öncesi zayıflamak için kampa girdi. Necmettin Karabacak ve Erdinç Acar’ın da aralarında olduğu isimler zayıflamak için bıçak altına yatarken Hacı Sabancı, Şeyda Coşkun ile ter döküyor.

Can Boğaz'dan Gider


Arzu ile Ömer Sabancı’nın büyük oğulları Hacı Sabancı, üç yıl önce fazla kilolarından kurulmak için detoks merkezinde kampa girmişti. Ancak istediği sonucu alamayan Hacı Sabancı ünlüleri kısa sürede zayıflatmasıyla adından söz ettiren yaşam koçu Şeyda Coşkun’la anlaşmıştı.

Kısa sürede zayıflayan Hacı Sabancı geçen 3 yılın ardından yine kilo alınca bir kez daha Şeyda Coşkun’un kapını çalmış. Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen Hacı Sabancı, formunu Şeyda Coşkun’a borçlu olduğunu ve her gün tam 1 buçuk saat spor yaptıklarını söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.