Caner'den Asena Erkin'e sosyal medya yasağı geldi

Caner Erkin eşine sosyal medya yasağı getirdi. Fenerbahçeli futbolcu, çirkin yorumlar nedeniyle Asena Erkin'e instagram hesabını kapattırdı.

Caner'den Asena Erkin'e sosyal medya yasağı geldi
Attığı her adımla olay yaratan Asena Erkin, sosyal medyaya veda etti. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan ve takipçi sayısı 110 bini aşan marjinal modacı, dün Instagram'a veda etti.

BÜTÜN KARELERİ TEK TEK SİLDİ

Profiline yüklediği bine yakın fotoğrafı bulunan Asena Erkin, burada paylaştığı tüm kareleri tek tek sildi. Bununla da kalmayan Asena Erkin, oğlu Çınar'ın adına açtığı hesaptaki fotoğrafları da yayından kaldırdı.



"BÜTÜN FOTOĞRAFLARI SİLECEKSİN"

Takvim'in iddiasına göre, ünlü modacının sosyal medyaya veda kararının arkasında ise Fenerbahçeli futbolcu eşi Caner Erkin'in olduğu öğrenildi.

Eşinin paylaştığı fotoğrafların bir kısmından rahatsız olan Caner, bu karelerin altına yapılan çirkin ve uygunsuz yorumları okuyunca çılgına döndü. Fenerbahçeli futbolcu, Asena Erkin'e "Bütün fotoğrafları kaldırıyorsun" diyerek eşinin Instagram'a vedasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.