Ebru Gündeş'ten TMSF'ye 500 bin liralık ödeme

Sanatçı Ebru Gündeş Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nu (TMSF) bekletmedi. Yaklaşık 500 bin lirayı bulan avansların geri ödemesi için TMSF, Gündeş'e ihtar çekti. Gündeş borcu nisan ayında ödedi.

Ebru Gündeş'ten TMSF'ye 500 bin liralık ödeme
Sanatçı Ebru Gündeş Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nu ( TMSF ) bekletmedi. TMSF, Uzan şirketlerini tasfiye ederken tanıtım ve prodüksiyon işleri yapan iki Uzan şirketinin bilançolarında Ebru Gündeş’e verilmiş avans ödemeleri tespit etti.

Yaklaşık 500 bin lirayı bulan avansların geri ödemesi için TMSF, Gündeş’e ihtar çekti. Gündeş borcu nisan ayında ödedi.TMSF Uzan Şirketleri ile ilgili tasfiye çalışmaları sırasında kimlere ödeme yapıldığını inceledi.

Bu isimlerin borçlarını ödeyip ödemediğini baktı. Ödemeyenlere ihtarname gönderdi. İsimler arasında Ebru Gündeş de yer aldı. Ebru Gündeş’in 2000 ile 2002 yılları arasında konserler verdiği, bu konserler sırasında avans ödemeleri olduğu tahmin edilen ödemeler yapıldığı görüldü. Bunun üzerine TMSF Gündeş’e ihtarname çekerek borcunu ödemesi aksi takdirde mallarına haciz konulacağını bildirdi. Gündeş’in ihtarnamenin ardından borcunu ödediği bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.