Evlilik Gündemimde Yok

Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği “Dedemin Fişi”, vizyondaki 4’üncü haftasında 1 milyon 760 bin 143 izleyiciye ulaştı. “Dedemin Fişi” hâlâ salonlarda sinemaseverleri kahkahaya boğarken, biz de filmde Nurgül Çirçi karakterini üstlenen Özge Borak’la bir araya geldik. Hem filmin kritiği yaptık, hem yeni projeleri masaya yatırdık.

Evlilik Gündemimde Yok
Dedemin Fişi”nin Türkiye turnesi bitti mi?

(Gülüyor) Gerçekten çok gezdik. “Güldür Güldür” ekibiyle bu kadar gezmemiştim mesela... Amaç tanıtım tabii ama sonuçta sinemada ulaşılan gişenin, oyuncuya hiçbir maddi getirisi yok ki... Yol giderken “of yine mi” dediğimiz oluyordu.

Sonra? O enerji, heyecanla sizleri bekleyen hayranlarınıza yansımıyor muydu peki?

Yok... Gittiğiniz yerlerde hep inanılmaz bir kalabalık bizi karşıladı, o manzara karşısında yorgunluğumuzu unuttuk. Bu sevgi en büyük mükafattır bize.

SETTE SÜREKLİ BAĞIRMAKTAN NODÜL SAHİBİ OLMUŞUM

Bu film sayesinde Malatya’nın stil ikonu olduğunuzu söylüyorlar, doğru mu?

O kadar toka ve renkli ojelerle çok normal (gülüyor). Düşünsene turuncu oje sürdüm! Ama öyle diyorlarsa sağ olsunlar.

Karnı burnunda sahneleriniz dışında özellikle zorlandığınız bir sahne var mı? Bu arada anlamadım, siz neden bütün filmlerde hamilesiniz?

Sen söyleyince fark ettim, sahi hep öyle denk gelmiş. Ama ondan ziyade, sürekli bağırmak ve konuşmak zorunda kaldığımdan nodül sahibi oldum. Aylardır nodül tedavisi görüyorum.



Nasıl yani?

Rol gereği sürekli bağırarak konuşmam gerekiyordu. Ama sonunun böyle olacağını bilsem yönetmenimle oturur konuşur, bir yol bulurduk. Biliyorsun, “Balım” müzikali de var, şarkı söylemem gerekiyor. Bir gün provadayım, sesim gitti. Geçer gibi oldu, başka sahnede yine gitti. Bir türlü istediğim notalara çıkamadığımı fark ettim. Doktora gittim, nodül olduğu anlaşıldı. Sesin yanlış kullanımından dolayı nodül sahibi olmuşum. Bir de set çok soğuktu.

Desenize “Diriliş”te Leonardo DiCaprio ne çekmiş ki, siz daha soğuklarını görmüşsünüz!

Ayımız da vardı bizim hem (gülüyor)...

Hep komedi...

Bir rol oynarsınız, üzerinize yapışır kalır ya... O durum kesinlikle yaşanıyor maalesef.

ELİNDEN BAĞLA KÖPRÜDEN SALLA... ÖYLE BİRİYİM

Burada nasıl fıkır fıkırsınız ama ilk intiba soğuk olduğunuz yönünde.

İnsanlar ilk tanıştıklarında beni soğuk buluyor, doğru... Ama ben normal bir insanım. Herkes gibi normal, üzgün ve gergin anlarım var. Güleç ve çok pozitif zamanlarım da olabiliyor. Özetle herkes gibiyim.

Güldür Güldür”, “Balım” müzikali, film çekimleri, extreme spor tutkusu... Nasıl yetişiyorsunuz hepsine?

Kışın çok fazla fırsat bulamıyoruz ama bu kış tatilimiz önceden belliydi. Bana “Nereye gidiyorsun?” diye sordular. “Fransa’ya kayağa gidiyorum” dedim. “Tamam işte, başka bir şey beklenmezdi senden” dediler. Elinden bağla, köprüden salla. Böyleyim işte. O adrenalin çok hoşuma gidiyor, aşırı eğleniyorum. Yaptığım aptalca bir şey değil. Risk yoksa, bu işin erbabı bana yol yordam gösteriyorsa yapıyorum.

Başka ne var?

Dalmayı çok seviyorum. Kurtarıcı dalıcıyım şu an. İlk yardım ve arama kurtarma eğitimi aldım. Şimdi de aklımda uçaktan paraşütle atlamak var.

İŞ BEKLEMİYOR, ÜRETİYORUM EN FAZLA “HAYIR” DERLER

Balım” müzikalinde şarkı söylüyorsunuz ama bu işi albüm, konser aşamasına getirmeyeceksiniz anladığım kadarıyla...

Bir zaman “Any” diye bir çocuk filmi vardı, hatırlar mısın? Her sabah üşenmeden, bıkmadan kalkıp o müzikali izlerdim. Tiyatroya 8 yaşında Şehir Tiyatrosu’nda başladım. Ailem Devlet Opera ve Balesi’nde olduğu için önce balerin olmak istiyordum ama sonradan tiyatroya merak saldım.

Bu müzikali de defalarca seyrettiğim için hayatta en çok istediğim şey bir müzikalde oynamaktı. İlk olarak Şehir Tiyatroları’nda perde açan “Kabare” adlı müzikalde oynadım. Sonra Şehir Tiyatroları’ndan ayrıldım, o dönemde de Balım” müzikali için teklif geldi.

Sorunun yanıtına gelince... Doğru, profesyonel olarak şarkı söylemek gibi bir planım yok. Konservatuvar mezunuyum, müzisyen arkadaşlarımız da var. Minik bir grup oluşturup bir yerlerde ayda bir çıkmak gibi bir şey olabilir ama kalkıp da albüm yapmam.

Yaparsınız...

Öyle deniyor ama benim aklıma yatmıyor.

YAŞADIĞIMIZ O OLAYI ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN

Abiniz Selim Borak bir kaza geçirmiş, apartmanın asansör boşluğuna düşmüştü. Şu an sağlık durumu nasıl?

Çok şükür gayet iyi. Çalışmalarına da devam ediyor. Öyle bir buhrandı geçti. Allah düşmanımın başına vermesin derler ya, öyle bir olay yaşadık.

Çok geçmiş olsun tekrar... Ailenin çekirdekten sanatçı olması, ev ortamına nasıl yansıyor?

Kendi içinde çok eğlenen bir aileyiz. Hatta çocukluk videolarımız ortaya çıksa rezil mi oluruz vezir mi oluruz belli değil. Kendi ürettiğimiz şarkılarımız var mesela çocukken. Ayrıca maaile kılıktan kılığa girip “Perişan Perihan” diye bir karakter yaratıyorduk.

Babamın el becerisi çok kuvvetlidir, yumurta kabuklarından kuklalar, eski gözlüklerden maskeler yapardı. Bugün abimle bende biraz yaratıcılık varsa, babam sayesindedir. Yani aile açısından çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Türkiye’de sevdiği işi yapan nadir mutlu insanlardanız.

GÜLDÜR GÜLDÜR” EKİBİNDE BÜYÜK GIYBET VAR, HERKES BİRBİRİNİ GÖMÜYOR!

Güldür Güldür”le ilgili söylenecek en komik söz desem?

Gıybet!

Nasıl yani?

Büyük gıybet var. Herkes birbirini gömüyor. Kimse kimsenin arkasından konuşmuyor ama, hep yüzüne...

Bir de duydum ki sizinle rakı muhabbeti çok güzel oluyormuş...

Doğrudur. Sofra kurayım, gelinsin oturulsun, muhabbet edilsin severim. Mutfak bilgimi de geliştirmek istiyorum zaten. Bunun için eğitim alacağım.

Kadın durmuyor!

Seviyorum (gülüyor)... Oklavayla börek bile açarım ben...

GÜNDEMİMİZDE EVLİLİK YOK

Sizi gülümseten şeylerden bahsedelim biraz da... Güzel bir aşk yaşıyorsunuz ve bunun mutluluğu yüzünüze de yansıyor. Evleneceğinizi söylüyorlar hatta. Siz o dedikodularla ilgili ne söylemek istersiniz?

Babamın yeni oyunu “İstanbulname”nin galasına birlikte katıldık. Röportaj yapan muhabirlerin kendi yorumudur bu ama şu anda öyle bir düşünce geçmiyor aklımızdan. Hiçbir şey imkansız değildir, hayatta her şey olur. Ama bu onların yorumu sadece. Şu an güzel gidiyor olsa da gündemimizde evlilik yok.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.