Gidiş Nedenini Söylersem Yer Yerinden Oynar

Paramparça dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili "Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma" dedi.

Gidiş Nedenini Söylersem Yer Yerinden Oynar
Paramparça'nın setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ı rolünden etmişti.

PETEKKAYA: GERÇEK BAMBAŞKA

Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay yaratacak sözler sarf etti: "Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka.



ANLATSAM YER YERİNDEN OYNAR

Posta gazetesinden Canan Danyıldız'ın sorularını yanıtlayan Petekkaya, sözlerine şöyle devam etti: "Kol kırılır yen içinde kalır. Herkes kendi kaderini kendi belirler. Gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam.



NE OLMUŞTU?

Paramparça dizisinde başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ile Nurgün Yeşilçay arasında 'öpüşme' krizi yaşandığı basına yansımıştı. İki başrol oyuncusu senaryo gereği dudak dudağa öpüşecekti. Daha önce "Dizilerde öpüşmem, sevişmem.

O sahneleri Anadolu halkı da izliyor" diyen Erkan Petekkaya'nın ise buna karşı çıktığı, Nurgül Yeşilçay'ın ise "Bu sahne şart" diye ısrar ettiği, Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay'a "Sen de ne meraklısın öpüşmeye" diye bağırdığı ve iki oyuncunun arasının açıldığı öne sürülmüştü.

Yaşanan kriz, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasıyla son bulmuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.