Gözünü açar açmaz tweet attı

ABD’de beyin ameliyatı olan İbrahim Tatlıses’ten iyi haberler gelmeye devam ediyor.Ameliyat sonrası kendisine gelen sanatçının ilk işi sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında tweet atmak oldu.

Gözünü açar açmaz tweet attı
İşte Tatlıses’in o mesajı: ‘Değerli sevenlerim; hepinizin bildiği gibi büyük bir ameliyat geçirdim ve bu ameliyatı da siz sevenlerimin dualarıyla başarılı bir şekilde atlattım. Sağlığım gayet yerindedir. Ameliyat sonrası rehabilitasyon süreci için kısa bir süre daha siz sevenlerimden ve vatanımdan ayrı kalacağım.

Ama bilmenizi isterim ki; vatanıma, milletime ve siz sevenlerime hizmet için en yakın zamanda aranızda olacağım.Bununla birlikte, bugün Fransa’da yaşanan uçak kazasında hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum. '
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.