Gülben Ergen otostop çekti

Arkadaşının daveti üzerine davete icabet etmek isteyen Gülben Ergen, hazırlıksız bir şekilde plan değiştirince zor durumda kaldı. Yanında taksi parası olmayan Ergen, kadın bir şoförü otostopla durdurup arabasına bindi.

Gülben Ergen otostop çekti
Bebek’te sabah sporunu yapmak üzere yürüyüşe çıkan Ergen, yakın bir arkadaşının ani daveti karşısında planını değiştirmek isteyince başına son derece ilginç şeyler geldi.

Yanında taksi parası olmayan Gülben Ergen, gülümsemesini biliniriliğine ekleyince önünden geçen ilk aracı durdurdu ve bindiği araçta başından geçenleri sosyal medya hesabından anlattı.

İşte Gülben Ergen’in ağzından o sabah macerası:

Şimdi şöyle oldu. Bugün Elvan’ın Doğum günü… Sabah konuştuk, sonra ben yürüyüşe çıktım. O da bana yakın bir yerde olduğunu yazdı ve 'gel' dedi. Aslında yürüyüşümü kısa kesmezdim ama hadi görmüş olurum dedim. 'Taksiye atla gel' deyince, e vakti de kısıtlı 15-20 dakikaya çıkmam lazım deyince…Napıcam?




İmkânsız diye bir şey var mı? Yanımda çantam yok. E yürüyorum param da yok. Bir bayan geliyor arabasıyla… En sıcak gülümsememle iki elimi birden kaldırdım. Kadıncağızın yoldan birini almak gibi bir niyeti yoktu. Gözlüğümü çıkartıp iyice ağzım kulaklarımda gülümsememle kendisini durdurdum. Biraz geçmişti beni durduğunda. Koşuverdim, biniverdim. Kamera şakası değil dedim.

O da telefondaki arkadaşına 'Kapatıyorum çünkü arabama Gülben Ergen bindi' dedi. İki bebeği olduğunu öğrenip, Elvan’ın doğum gününü ve taksiye binemediğimi anlatırken, geliverdik ve arkadaşıma yetişmiş oldum. İşte böyle başladım haftaya. 



Anahtar Kelimeler:
Gülben ErgenOtostop çekti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.