Hülya Koçyiğit'in damadı ne işine girdi?

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar yeni bir işe daha girdi.

Hülya Koçyiğit'in damadı ne işine girdi?

Turizimci iş insanı Ender Alkoçlar organik tarım işine girdi

Eşi Gülşah Alkoçlar ile zamanını büyük bölümünü Antalya’da geçiren Ender Alkoçlar, 4 dönüm arazi üzerinde seracılık yaparak organik sebze üretimine başladı.

'DOMATESLER YOLDA'

Organik domates ve yeşil sebzelerden yetiştirildiği serada çalışanlarıyla poz veren Alkoçlar çifti, sosyal medya hesaplarından “domatesler yolda, hayırlısı ile” notuyla paylaştı.  Alkoçlar'ın oteline icra geldi, 700 tatilci tahliye edildi

"İyi tarım" yaptıklarını söyleyen Gülşah Alkoçlar, “Bizim amacımız ticaret yapmak değil. Yurt dışı buna çok önem veriyor özellikle organik doğal olmasına. 

Biz bu ürünleri kendi otellerimizde ve diğer isteyen otellerde tüketeceğiz. Bizim müşterilerimiz, halkımız organik yesin bu bize yeter.” dedi.

KONKORDATO İSTEMİŞTİ

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talebinde bulunmuştu. Hülya Koçyiğit'in damadı Alkoçlar da konkordato istedi

Dava dilekçesinde Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme ile ödeme takviminin de 3 eşit taksitte 3 yıllık olması teklifinde bulundu. 

Turizm sektöründe 1950'li yıllardan bu yana faaliyet gösteren Alkoçlar, konkordato talep etti. Dava dilekçesinde, şirketin icra takipleri baskısı ile faaliyetlerini sürdürememe tehlikesi yaşadığı kaydedilerek, yaşanan nakit darboğazın ise geçici olduğu vurgulandı. Hülya Koçyiğit'in damadı tek başına girdiği Konyaaltı Sahil Projesi ihalesini aldı

'MALİ DENGE SARSILDI'

1400 yatak kapasitesi olan Kemer, Bodrum ve Alaçatı'daki 3 otelin işletmeciliğini yapan ve yüzde 100'ünün Ender Alkoçlar'a ait olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, İstanbul Ticaret Mahkemesi'nde geçen hafta açtığı dava ile konkordato talebinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.