Kılıçdaroğlu, Erhan Çelik ve Gülben Ergen'den Özür Diledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İhsan Özkes'in attığı tweetler nedeniyle Erhan Çelik ve Gülben Ergen'den özür diledi.

Kılıçdaroğlu, Erhan Çelik ve Gülben Ergen'den Özür Diledi
CHP Milletvekili İhsan Özkes'in, Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik ve eşi Gülben Ergen'in Hac ibadetiyle ilgili attığı tweetler nedeniyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çelik ve Ergen'den özür diledi. İhsan Özkes'in twitter hesabından yazdığı, "Hacca gitmek için yıllardır sıra bekleyen en az bir milyon insan varken balayı için hacca giden Erhan Çelik ve Gülben Ergen nasıl gittiler? sözleri tepki çekmişti.

Özkes, attığı tweetlerde, "İslam 'İnsanlar bir tarağın dişleri gibi eşittir' diyor ama hacca gidişlerde de eşitsizlik ve adaletsizlik var. Gariban haccı, torpilli haccı. Hacda erkekler adeta kefeni andıran giysiyle Allah huzurunda dünyadan soyutlanıyorlar ve eşitleniyorlar ama bu sadece görünüşte kalıyor. VIP ve sosyete haccı ile sıradan insanlar haccı o kadar belirgin oldu ki, bir de helal para ile haram para haccı, Allah ıslah etsin" diye yazmıştı.

İhsan Özkes'in attığı tweetler, bazı internet sitelerinde haber olunca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i telefonla arayarak, partisi adına özür diledi. Erhan Çelik, Kılıçdaroğlu'nun özür telefonunu, twitter hesabından, "CHP'nin 'ilahiyatçı' vekili @ihsanozkes gibiler iftira ile hac ibadetine fitne karıştırabiliyor. O haddini bilmese de vekili @ihsanozkes'in ayıbı için bizzat arayıp özür dileme saygısını gösteren bir genel başkanı var" sözleriyle duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.