Kumardan Servet Kazandı!

Serdar Ortaç, “En büyük pişmanlığım” dediği kumar masasına yine oturdu! Kıbrıs konseri sonrası kumarhanede şansını deneyen Ortaç, 504 bin TL'yi cebe attı.

Kumardan Servet Kazandı!
Serdar Ortaç, Girne Rock Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Hem iş hem de tatil yapan Ortaç, hem maddi hem de manevi anlamda servet kaybettiğim dediği kumar oyunundan yine vazgeçemedi! Ortaç sahne sonrası otelin kumarhanesinde şansını denedi.

Sanatçı oyun oynadığı “Novomatik” adlı kumar makinesinde yaptığı 100 liralık bahisle tam 504 bin lira 55 kuruşun sahibi oldu. Kazancını dolar olarak isteyen Serdar Ortaç’a kazandığı para kumarhane kasası tarafından anında dolar olarak ödendi. Ortaç’a dolar üzerinden yaklaşık olarak 174 bin dolar nakit olarak ödendi.
Anahtar Kelimeler:
KumarSerdar OrtaçKıbrıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.