Lady Gaga sahnede soyundu

Türkçe "İstanbul, sizi seviyorum" diyerek konserine başlayan Lady Gaga, kıyafetini sahnede değiştirdi.



Ünlü şarkıcı Lady Gaga, İTÜ Stadyumu'nda hayranlarıyla buluştu. "Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball" turnesi kapsamında 21 tır ve 144 kişilik ekibiyle İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarını seslendirdi. Türkçe "İstanbul, sizi seviyorum" diyerek konserine başlayan Lady Gaga, kıyafetini sahnede değiştirdi. İpli bikinisiyle sahnede kalan Lady Gaga'ya yardımcıları yeni kıyafet getirdi.


Dün akşam saat 21.00'de başlayan konser için öğle saatlerinden itibaren Lady Gaga hayranlarının uzun kuyruklar oluşturduğu görülürken, konser saatinin yaklaşmasıyla stadyum neredeyse tamamen doldu.






Lady Gaga, gecikmesiz başladığı konserde hayranlarını Türkçe, "İstanbul sizi seviyorum" sözleriyle selamladı.



30 saniye gibi kısa bir sürede kıyafetlerini değiştirerek şarkı söylemeye devam eden Lady Gaga, konser sırasında 10 kez kıyafet değiştirdi. Giydiği renkli elbiseler için 14 gardırop kıyafeti ile yolculuk yapan şarkıcı, konserinde Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünde bulunan G.U.Y gibi ünlü şarkılarını yorumladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.