Lerzan Mutlu'dan O İsme Dava!

LERZAN Mutlu, Bülent Ersoy ve Deniz Akkaya’yı mahkemeye verdiğini açıkladı.

Lerzan Mutlu'dan O İsme Dava!
Söylemezsem Olmaz” programının canlı yayınında konuşan Mutlu, geçtiğimiz pazar vefat eden Oya Aydoğan’a kötü davrandığı iddialarına cevap verdi.

Şarkıcı, “Lerzan, Oya’yı arayıp sesini yükseltmiş, Sen kime sesini yükseltiyorsun? Adamın canlı yayınını basarım” diyen Ersoy’a 100 bin TL’lik tazminat davası açtığını belirtti.

Şarkıcı, “Benim sana verecek öyle büyük cevaplarım var ki; ama saygımdan susuyorum. Sen orada üç-beş kendini bilmezin lafıyla nasıl bana yargısız infaz yapabilirsin? Ufacık, bit kadar bir kadınım, yazıklar olsun. Seni savcılığa verdim, 100 bin TL’lik tazminat davası açtım” diye konuştu.

Şarkıcı, Akkaya için ise şöyle konuştu: “Ben koridorda Oya Aydoğan ile kavga etmişim. Hangi koridorda?.. Sen zaten bana takıksın. Başarımdan dolayı bana vurmayın, çarpılırsınız. Deniz Akkaya sen de savcılıktasın.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.