Malkoçoğlu Dönerden 250 Bin Tl Zarar Etti

İki yıl önce döner işine girip Gültepe’de Balibey adında bir restoran açan Burak Özçivit, mekanı 250 bin lira zararla başkasına devretti.

Malkoçoğlu Dönerden 250 Bin Tl Zarar Etti
Burak Özçivit, 750 bin lira harcayarak açtığı döner restoranının kapısına kilit vurdu.

Dizi ve film çalışmaları nedeniyle yeterince ilgilenemediği mekan için haftalar önce devir ilanı veren Özçivit, uzun bekleyişin ardından 250 bin liralık zarara razı oldu ve 500 bin lira karşılığı mekanı devretti.



Devir işlemini yapar yapmaz Balibey’i kapatan oyuncunun, yakın çevresine “Döner işinden zarar ettim ama 2 milyondan fazla gişe yapan ‘Kardeşim Benim’ filmiyle yüzümüz güldü” dediği öğrenildi.



Öte yandan Burak Özçivit’in aynı adla Bağdat Caddesi’nde yeni bir mekan açacağı, o restoranı da babası, kız kardeşi ve eniştesine emanet edeceği de gelen haberler arasında.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.