MARIO GOTZE VE SEVGİLİSİ 2014 DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURDU

2014 Kupası'nda Arjantin'e attığı golle ülkesi Almanya'ya şampiyonluk getiren Mario Gotze ile sevgilisi Kupa'ya damgasını vurdu.

MARIO GOTZE VE SEVGİLİSİ 2014 DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURDU
 Şampiyonluk sevincini tüm dünyanın gözleri önünde yeşil sahada kutlayan Gotze ve sevgilisi Ann-Kathrin Brommel, final maçından sonra dünyanın en çok konuşulan çifti haline geldi.

22 yaşındaki Götze Almanya’nın Bayern Münih takımında oynuyor yıllık 5 milyon euro kazancı ile dünyanın en değerli genç oyuncularıdan biri olarak kabul ediliyor.

Sevgilisi 23 yaşındaki Ann-Kathrin Brommel ise Almanya’da 17 bin genç kız arasında yapılan “Geleceğin topmodeli” yarışmasına katılarak sivrildi.

Ünlü top model Heidi Klum’un seçtiği 50 kız arasına girdi. Kısa sürede önemli ajanlar ve markalarla anlaştı.

FHM erkek dergisi tarafından yapılan bir okur anketinde “Almanya’nın en arzulanan kadınları” listesinde ilk 10’a girdi. Mario Gotze ile Ann-Kathrin Brommel iki yıl önce Ibiza tatilinde objektiflere böyle takılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.