Meşhur popo gitgide küçülüyor

Akıp giden yıllar ünlü ya da ünsüz herkeste birçok değişikliğe sebep oluyor. Kiminin saçları seyrekleşiyor kiminin yüzünde kırışıklıklar artıyor. Ama geçen zamanın ünlü şarkıcıda görülen yansıması bambaşka... Yıllar geçtikçe onun "ünlü" kalçası küçülüyor.

Meşhur popo gitgide küçülüyor
İki çocuk dünyaya getirmesine ve 44 yaşında olmasına rağmen Jennifer Lopez, müzik dünyasının "gençlere taş çıkartan yıldızı" unvanını koruyor. Ancak dış görünümü için gösterdiği onca özene rağmen o da geçip giden yıllardan nasibini alıyor. İnternetteki eonline.com sitesinin iddiasına göre Jennifer Lopez'in "ünlü" kalçası gitgide küçülüyor. Site, bu iddiasını kanıtlamak için de Lopez'in 1990'ların sonundan bugüne kadar çekilen fotoğraflarını birlikte yayınlayarak son kararı okurlarına bıraktı.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.