Morgül Hakkında Bomba Açıklama

Ünlü manken Tuğba Özay, Survivor'da kaldıkları adada, çöpte bile yiyecek aradığını belirterek, Yılmaz Morgül'ü, kafasını çöp kutusuna sokarken gördüğünü söyledi.

Morgül Hakkında Bomba Açıklama
Tuğba Özay, Survivor'da ada hayatından özel hayatına, özel hayatından iş hayatına kadar birçok konura açıklamalar yaptı.

Adada kendi düzenini ve temizliğini koruduğunu söyleyen Özay; “Hijyen delisiyim, titizlik abidesiyim ama adada yemek konusunda çöplükten yiyecek aradığımı bile biliyorum. Bir keresinde Yılmaz Morgül’ü, kafasını çöplüğe sokarken gördüm” dedi.

Bütün yarışmacıların aynı şartlarda olduğunu belirten Özay; “Survivor bir yarış yeri, ama yarış yeri olduğu gibi, bir duruş yeri de. Yılmaz Morgül, adada duruşunu bozmayan isimlerdendi. Sağlık sorunlarını aşıp gelmesine rağmen, kendini hiçbir zaman bozmadı” açıklamasını yaptı.

ADADA AŞK YA DA FARKLI DUYGULAR İÇİNE GİRMEDİM

Survivor’a bir kadın olarak, bir birey olarak gittiğini belirten Tuğba Özay; adada aşk ya da farklı duygular içerisine girmedim. Her türlü konuda nefsine hakim olmak zorundasın. Zaten o kadar aç yaşayan bir insanın bu tür şeyleri düşünmeye ne hali ne de mecali olur” dedi.

Sinan Güzel’in, ‘Kimin kazanmasını istersin?’ sorusu üzerine ise “Semih’i seviyorum, ona karşı bir önyargı olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

ESKİ EŞİMİ HİÇBİR ZAMAN KÖTÜ ANMAM

Tuğba Özay, adaya gitmeden önce ve döndükten sonra, eski eşinin kendisini arayıp destek verdiğini söyledi ve ekledi; “Eski eşimle hiçbir zaman kötü olmadık, hiçbir zaman da kötü anmam. Şu anda da bebeği olacak.”
Sinan Güzel’in, “Doğru biri olursa çocuk istiyor musun?” sorusuna ise “20’li yaşlarda daha istekliydim, yaş ilerledikçe çekimser yaklaşıyorsun” açıklamasını yaptı.

ADADA YAZDIĞI ŞARKISINI İLK KEZ “1 ERKEK 1 KADIN”DA SESLENDİRDİ

Tuğba Özay, adada bestelediği ve yeni albümünde yer alacak slow şarkısını ilk kez “1 Erkek “1 Kadın”da seslendirdi. Hayranlarına, albümün bu ay içerisinde çıkacağının müjdesini verdi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.