Niran Ünsal: 'TRT'ye hakkımı helal etmiyorum'

Niran Ünsal katıldığı canlı yayında başörtüsü kararından sonra yaşadığı zorlukları anlattı. Şarkıcı Ünsal, 'TRT'ye hakkımı helal etmiyorum' dedi.

Niran Ünsal: 'TRT'ye hakkımı helal etmiyorum'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan ünlü sanatçı Niran Ünsal, kapandıktan sonra neler yaşadığını anlattı.

İnancına göre yaşıyor olmasının işine çok ciddi zararlar verdiğini söyleyen Ünsal'a, Sarıkaya, 'Maddi kaybın olduğunu biliyorum. Durumun kötü mü şu anda?' diye sordu.

'Şükürler olsun hiç bir zaman kötü olmadı ama eskiye göre kötü' yanıtını veren Niran Ünsal, 'Yani ben Allah'ın emrini yerine getirdiğim için, Türkiye'de şöyle bir algı var; 'sen örtündün bir kenara çekil artık, bu işi yapma.' Bu işi yapma diyorsunuz ya da benim etrafımdaki herkes bu konu ile ilgili bana köstek oluyor. Yani afedersiniz biz yıllarca bu ülkede bir sürü iç çamaşırlı kadın izledik, adam izledik yarı çıplak. Ben inancımı yaşayarak ve kendi dinimin emrettiği şeyi yerine getirerek, Allah'ın emrini yerine getirerek işimi yapmaya çalışıyorum ve kendi çevremden, uzak, yakın, bildik bilmedik bir sürü çevrelerden veto yiyorum. Böyle saçma şey olurmu, nasıl bir adalet?' ifadelerini kullandı.

'TRT'YE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'

'Bizim insanlarla ortak noktamız müzik' diyen Ünsal, 'Ben oramı buramı teşhir ederek işimi yapmıyorum. Yıllar önce de yapmıyordum şimdi de yapmıyorum. Ben inancımı yaşayarak işimi yapmaya devam etmek istiyorum. Bu konu ile ilgili de hemen hemen hiç kimseden hiç bir şekilde destek görmüyorum' dedi.

Niran Ünsal, 'TRT yıllarca 10 yıl hizmet ettiğim, benim çocukluğumun, genç kızlığımın en güzel zamanlarımın çalındığı yıllar. TRT'ye de hakkımı helal etmiyorum. Annem de etmemişti. Benim 9 aydır iki projem bekletiliyor,saçma sapan sebeplerden dolayı. Hatta oradaki bir takım makam sahibi kişiler de ''Niran Ünsal neden orada sahneye çıkıyor'' diyormuş. Sizin bana bunu söylemeye ne hakkınız var? 25 insanın sorumluluğu var üzerimde. Siz böyle birşeyi söylemeye kendiniz nasıl hak biliyorsunuz? Siz kimsiniz Allah aşkına' şeklinde konuştu.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.