Dada'da, canlı yayın esnasında ayağa kalkıp üzerindeki kıyafetleri çıkararak, canlı yayında eylem gerçekleştirmek isteyen bir seyirciyle karşılaşan Okan Bayülgen, seyirciyi kıyafetlerini tekrardan giymeye ikna ederek masaya davet etti.

Canlı yayında ekibini, yayını kesmemeleri konusunda uyararak, durumu kontrol altına alan Okan Bayülgen, eylem gerçekleştirmek isteyen seyirciyi kıyafetlerini tekrardan giymeye ikna ettikten sonra masaya davet ederek bir konuşma gerçekleştirdi.

”Benim ödevim bu ülkede gece saat 01:00’de başlayan bir eğlence programında, insanları eğlendirmek. Bu ülkenin gençlerinin konuşmaları gerektiğini her zaman savunmaktayım. Soyunmak mı istiyorsunuz, destekliyorum. Bağırmak mı istiyorsunuz, destekliyorum. Beyazıt Öztürk’ün de, benim de programım eylem gerçekleştirmeye açık programlar, ancak ben programımı gerçekleştirdiğim kanalımı da, ekibimi de, kendimi de, sizi de korumak zorundayım.” diyerek durumu kontrol altına alan Okan Bayülgen, canlı yayında gelişen durum sonrasında reklam arasına girdi.