Özge Ulusoy’a Sabancı ailesinden özel araç

Hacı Sabancı, manken sevgilisi Özge Ulusoy’a şoförü ile birlikte son model aracını tahsis etti.

Özge Ulusoy’a Sabancı ailesinden özel araç
İş adamı Hacı Sabancı ile geçtiğimiz aylarda barışıp ilişkilerine ikinci şans veren manken Özge Ulusoy, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

SA PLAKALI ARAÇ
Eczane çıkışı sevgilisi Hacı Sabancı’nın şoförü ile beraber tahsis ettiği '34 SA 737' plakalı son model aracına binmek isteyen Ulusoy, gazeteci engeline takıldı. Arabaya binmek istediği sırada görüntüleneceğini fark eden Ulusoy, şoförünü arayarak uzaklaşmasını istedi.

Yaz sonunda barışan aşıklar, iki hafta önce Ulusoy’un doğum günü nedeniylea Venedik’te başbaşa iki gün geçirmişti. Sabancı, tatil için geceliği 7 bin Euro olan Hotel Danieli’de yer ayırttığı iddialarını sert şekilde reddetmiş, “Bazı gazeteci arkadaşlar, ya para mefhumunu bilmiyorlar ya da beni aptal zannediyorlar. Umarım ikincisi değildir” demişti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.