Rüzgar Erkoçlar'ın artık yeni bir işi var

Geçirdiği operasyonla cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar şimdi de yazar oldu.

Rüzgar Erkoçlar'ın artık yeni bir işi var
 Ameliyatla cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar, T24 isimli haber sitesine yazılar yazmaya başladı.

Genç oyuncu, “Tanrı’nın ‘normal’ yaratmadığını düşündüğümüz her şeyi ötekileştiriyoruz” başlıklı ilk yazısında ‘cinsiyet’ kavramını ele aldı. Erkoçlar, yazısında şu  satırlara yer verdi:

“Normal dediğimiz form nedir? Bizim aynımız olan şeyler mi? Hepimiz eğer Tanrı’nın yarattığı birer varlıksak aslında hepimiz içimizde bütünüz. Aslında dışladığımız, ötekileştirdiklerimiz de biziz. Düşünsenize, kendimizi özdeşleştiremediğiniz bir kıyafeti bile üzerimize giydiğimizde taşıyamıyoruz. Peki bir de bu, bedeniniz olsaydı? Bir sabah uyanıyorsunuz ve artık kabul etmek zorundasınız ki en derininizde hissettiğiniz oluşunuz, cinsiyet kimliğiniz bedeninizle uyumlu değil.

En başta kendinize yalan söylediğiniz bir oyunun içindesiniz! Çıkın bakalım işin içinden. Ailelerin bizlere bakış açısı ‘kadınlık hormonu versek düzelmez mi’ sorusuyla sınırlı kalabiliyor. Hastalık gözüyle bakıp, bir gün düzeleceğini umut etmeleri hiçbir şeyi kolaylaştırmıyor. Hiç kimse kendini bu denli zor bir durumun içine atmaz. Biliyorum ki, başkalarının benim isteğim dışında özel hayatımın gizliliğini hiçe sayıp gün yüzüne çıkarmaları, benim gibi bir sürü insanın da içindeki Rüzgar’ı dışarı çıkarmasına sebep oldu. Bazen ‘benim de görevim buymuş bu hayatta’ diyorum. Ben de birçoğunuzdan, yaşadıklarınızdan farklı
değilim. Sadece özgürlüğümün peşinden gittim. Biliyorum ne yanlışız, ne de yalnız.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.