Selen Seyven: Gerilla bir genç kızı oynamayı çok istiyorum

Başrollerini Sedef Avcı ve İlker Aksum'la paylaştığı 'Aşk Olsun'daki performansıyla beğeni toplayan Selen Seyven, Milliyet gazetesinden Melis Güvenç'e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Selen Seyven: Gerilla bir genç kızı oynamayı çok istiyorum
"Aşk Olsun" filminde 'Ceyda' karakterine hayat veren Seyven, "Dağa çıkmış gerilla bir genç kızı oynamayı çok istiyorum" dedi.

"GERİLLA BİR GENÇ KIZI OYNAMAK İSTİYORUM"
"Doğuda yaşanan olaylarla ilgili haber okurken gördüğüm bir fotoğraftan çok etkilendim" diyen güzel oyuncu, "16 yaşındaki kızların sırtında silahlarla, öfkeli suratlarıyla çektirdiği bir fotoğraftı. İşin politik kısmıyla ilgilenmiyorum ama dağa çıkmış gerilla bir genç kızı oynamayı çok istiyorum. Böyle bir senaryoyu kimse yazmıyor. Umarım çok büyümeden böyle bir rol gelir" şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.