Serdar Ortaç'ın evliliği tehlikede!

Serdar Ortaç bir türlü yenemediği kumar tutkusu yüzünden zor günler yaşıyor.

Serdar Ortaç'ın evliliği tehlikede!
Kumar tutkusu nedeniyle sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, kumar rotasını da değiştirdi.Kumar oynamak için Kıbrıs’a giden Ortaç, rotayı Bulgaristan’a doğru cevirdi. Ünlü sanatçı kumar oynamak için son zamanlarda Bulgaristan’a gittiği ortaya çıktı.

Kumar oynama alışkanlığını gizli tutmaya çalışan Ortaç, Kıbrıs’ta çok dikkat çektiği için Bulgaristan’ı tercih ettiği öğrenildi. Serdar Ortaç İstanbul’dan Bulgaristan’a kara yoluyla geçtiği iddia edildi.

Bu kumar tutkusu nedeniyle evliliği de tehlikeye giren ünlü sanatçının, eşiyle sık sık bu konu üzerinden tartıştığı da konuşuluyor.Kumar tutkusundan vazgeçmek için büyük çabalar harcayan Serdar Ortaç, yakın çevresinde “çok güzel bir eşim var ona bile ilgi gösteremiyorum.

Bu kumar hastalığından kurtulmak istiyorum.” diye dert yandığı iddia edildi.Bu arada Serdar ortaç geçtiğimiz yıl kumar borcunu ödemek için Mecidiyeköy deki beş katlı binasını satmış ve kumar borcunu ödemişti.

Anahtar Kelimeler:
EvlilikKumarSerdar Ortaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.