Sevgilisini 4 Saat Bekledi

Murat Boz, ‘Kardeşim Benim’ filminin çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Aslı Enver’i, rol aldığı dizinin setinde dört saat bekledi.

Sevgilisini 4 Saat Bekledi
Murat Boz, önceki gün sevgilisi Aslı Enver’in, başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı dizinin setini ziyaret etti. Sarıyer’de bir gecekondu mahallesinde yapılan çekimlere giden şarkıcı, set çalışanlarına marketten meyve ve kuruyemiş götürmeyi de ihmal etmedi.

 

Öğle saatlerinde sevgilisinin yanında olan Boz, soğuk havaya rağmen dört saat boyunca Enver’i bekledi. Verilen arayı fırsat bilen oyuncu, sevgilisinin yanına gitti.



Kısa bir aranın ardından kamera karşısına geçen Enver’i açık havada beklemeye başlayan Boz, üşüyünce otomobilinin yolunu tuttu.

Şarkıcı, kostüm değiştirmek için karavana giden sevgilisinin beline sarılarak, çekim mekanına kadar eşlik etti. Çift, dört saatin ardından araçlarına binerek setten ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.